torstai 9. toukokuuta 2013

Valmista ja lähes valmista

Kahdet sukat kerralla - sukat (olipas erikoisesti sanottu) on valmiit. Tai on ne jo tovin olleet, mutta en vaan ole ehtinyt ottamaan kuvia. Nyt pitäs vaan saada uudet sukat puikoille, kun vaan ehtis.Lankana Lang Merino ja puikot 4mm pyöröt. Lanka oli kyllä oikein miellyttävää neuloa. Ostin langan kurssilta, kun mukana tuomani oli liian ohutta.

Viime viikon lauantaina olin hetken aikaa Kerän neuletapaamisessa. En tosin ehtinyt olla kuin tunnin verran kun miehen treeni salilla ei kestänytkään sen pidempään ja oltiin sovittu että mennään sen jälkeen syömään. Ehdin kuitenkin muutaman rivin neuloa villatakkia, jonka löysin keskeneräisten kassissa. Kyllä, mulla on kassillinen keskeneräisiä. Sellanen Marimekon mini-matkuri :) Muistelin että taisin aloittaa tämän villatakin jo viime keväänä...ehkä? Luulisen että olen kyllästynyt tylsään sileään neuleeseen ja se on jäänyt vaan kesken. Nyt sain kuitenkin uuden innon kun huomasin, että eihän siitä puutu enää juuri muuta kuin hieman pituutta ja hihat :) Aion kokeilla tehdät hihat yhtäaikaa kerralla, katotaan mitä tulee.


1 kommentti:

 1. Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

  Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

  Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

  Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

  Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


  Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

  VastaaPoista