lauantai 3. toukokuuta 2014

Pikku sukkia ja helmiä

Postattavaa on kertynyt, kun vaan ehtisi postaamaan :) Viikot tuntuu menevän niin rivakasti, että ei ehdi juuri työpäivän jälkeen koneella istumaan. Niin ja lomaakin on tullut tässä välissä pidettyä.

Pikku sukkia intouduin tekemään paritkin kappaleet, mutta toiset lähti jo matkaan niin ripeästi, että jäi kuvat ottamatta. Sukkia tein parille työkaverille, jotka saivat lapset tässä vuoden alussa. Sain kerrankin käytettyä lankojen jämiä pois ja varastoa pienemmäksi.



Lankana Novitan luxus alpakka, jota löytyi lankavarastosta harmaana. Lanka tietenkin loppui viime metreillä kesken, joten kaivelin kaveriksi samaa lankaa valkoisena. Sukkamallin kaikki varmaan tunnistaa junasukiksi. En aikaisemmin ollut niitä tehnytkään, mutta ihan kiva ja nopsa tehdä. Kortinkin vielä väkersin. Siihen kyllä piti vähän inspiraatiota hakea Pinterestistä.

Neulomisen vastapainona oon tehnyt myös hieman helmihommia. Löysin äidin helmivarastosta kivan värisiä helmiä sävyissä minttu ja kulta. Itseltä löytyi tuo persikkainen väri, jonka oon joskus ostanu joltain antiikkimessuilta ja hautonut sitä kaapissa odottaen oikeaa hetkeä. Helmistä tein kaulakorun, mutta siitä joskus myöhemmin sitten.



Olin myös hankkinut jokin aika sitten kivoja lasihelmiä ja väkersin niistä myös rannkorun. Nauhana on nyöri, joka on sekoitus nahkaa ja jotain keinoainesta. Tuntu ainakin hyvin kestävän.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti