perjantai 3. helmikuuta 2017

Cria

Jos nyt vihdoin jotain valmista tännekin! Perheemme pieni ihminen vie nykyään paljon aikaa päivisin, niin jää neulomiset sitten iltapuhteiksi. Eihän siinä illassa sitten niin paljon ehdi neulomaan, kun on monta työtä puikoilla oottelemassa. Aina välillä toista ja sitten taas toista. Jotain valmista nyt kuitenkin.

Ostin kesällä Jyväskylän neulefestareilta Ysolda Teaguen kurssin päätteeksi hänen suunnitteleman Cria cardigan -neuletakin ohjeen. Ajattelin, että äkkiäkös sen tuossa ennen vauvan syntymää neulon. No, en neulonut. Valitsin kyllä jo kaukaa viisaana hieman isomman koon eli 3-6 kk sopivalle. Takki valmistui viimein viime lauantaina neuletapaamisessa Silmukassa.

Takki oli kyllä kiva neulottava ja tykkäsin noista muotoilluista hartioista. Takin neulominen aloitettiinkin itse asiassa niistä, joka oli itselleni uusi tapa aloittaa villatakki. Kerrottakoon myös, että tyttäremme kummitäti hieman auttoi alussa ja loi mulle silmukat sekä neuloi muutamia kerroksia ;) Tykkäsin myös kun takissa on sekä ainaoikein että sileää neulosta. Napit ostin kevään Tallinnan reissulla ja sopivat mielestäni takkiin oikein hyvin, vaikka nappeja ostaessa ei takista ollut edes ajatusta.

Kuvailut tänä harmaana helmikuun päivänä ei nyt ehkä ihan parhaiten onnistuneet. Asiaan saattoi myös vaikuttaa 5kk ikäinen tyttö, joka ei millään olis malttanu olla paikallaan. Alan ymmärtää miks lapsia on niin vaikea kuvata :)







Malli: Cria Cardigan, Ysolda Teague
Lanka: Eden cottage yarn
Puikot: 3.0mm





2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia <3. O:n suu näyttää kahessa viimeisessä kuvassa ihan Helli-mummon suulta :)

    VastaaPoista
  2. Voi ei, miten söpö blogimalli sulla täällä on. <3

    VastaaPoista