sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Kesäpäivä Helsingissä

Vietettiin eilen kaverin kanssa kesäpäivää Helsingissä. Tarkoitus oli pyörähtää muutamassa lankakaupassa, mutta lähdettiin sen verran myöhään liikkeelle, että päätettiin sitten käydä vain FiinaNeuleessa. Toisena kohteena olisi ollut Menita. Harmi, että useimmat lankakaupat ovat kesälauantaisin sujettuna, mutta toisaalta varmaan asiakkaita on kesäisin vähemmän kuin muina aikoina, joten onhan se ymmärrettävää.

Lankaa ei tällä erää tarttunut mukaan, vaikka kovasti keriä silittelinkin :) Ostin sen sijaan Rowanin syksy-neuleita sisältäväm kirjan. Siitä löytyi ihan mahtavia malleja ja mikä parasta kirja on visualisesti hienoilla kuvilla täytetty. Tykkään :) Kirjassa on lähinnä heritage-malleja ja maisemat ovat ihania kuvissa. Tulee hirveä himo jo tehdä syksyneuleita, vaikka nyt ulkona on sen verran kuuma, että ei jaksa puikkoja kädessä pitää. Pyörittelen tässä nyt mielessä ajatusta ensimmäisestä kirjoneuletakista Rowanin -langoilla.

Kaveri jo ehti merkkailemaan omat suosikit kirjaan, joista haluaa kopiot :)

Fiina-neuleen jälkeen suunnistettiin istuskelemaan viltin päälle Ruttopuistoon. Nautittiin auringosta ja vähän neulottiin tai minä virkkasin mummonneliöitä.





Ruttopuistossa oli myös jonkinlaisia kangasgraffiteja puissa. Lisäksi puihin oli laitettu nauhoja ja kaikenlaisia muitakin esineitä.



 Istuskelun jälkeen päädyttiin Stocmannin herkkuun ruokaostoksille ja kaverin kotiin grillailemaan :) Hyvä päätös mahtavalle päivälle :)

2 kommenttia:

  1. Tykkään, ai että meillä oli mukava päivä :) Odottelen jo suurella mielenkiinnolla tulevaa Rowanin kirjoneuletakkiprojektiasi! Tervetuloa piipahtmaan uudemman kerran syksymmällä. Ohjelmassa voisivat tuolloin olla Helsingin kädentaitomessut ja ne loput lankakaupat...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sounds like a plan! Yritetään ainakin, kun ei nyt muutakaan voi vielä luvata. Sormet vähän jo syyhyäisi aloittamaan neuleprojektia :)

      Poista