perjantai 10. elokuuta 2012

Titityy

Viimeisen arkilomapäiväni kunniaksi poikkesin Titityyssä. Lankaostosten lisäksi halusin nähdä myös heidän uudet tilansa Toivolan vanhassa pihassa. Kultaseppä oli Titityyn lisäksi jo päässyt muttamaan pihamiljööseen, mutta muiden käsityölaisten osalta tiloja vielä remontoitiin. Täytynee poiketa syksymmällä uudestaan, kunhan sinne aukenee myös kahvila.


 Titityyn uudet tilat olivat aivan ihanat ja voi sitä lanka- ja värimäärää! Tykkäsin myös erityisesti siitä, että miten kaupan muut osat oli sisustettu. Osassa seinissä oli aivan ihania tapetteja ja yksi seinistä oli tapetoitu hauskasti vanhoilla nuoteilla (tästä en sitten valitettavasti kuvaa muistanut ottaa).
 
 


 Kaupasta tarttui mukaan monta kerää Rowanin felted tweed -lankaa kirjoneuleprojektia varten. Muutama kerä jouduttiin tilaamaan myös erikseen, sillä kyseisiä värejä ei liikkeessä vielä ollut. Onneksi pääsen kuitenkin jo ostetuilla kerillä alkuun, sillä kovasti jo haluaisin kyseistä projektia aloittaa. Laitetaan väliraportti kunhan pääsen vauhtiin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti