tiistai 19. elokuuta 2014

Coda

Hei ja anteeksi, että en ole koko kesänä päivittänyt mitään. En kyllä oikein ole ehtinyt neulomaan, kun on ollut niin paljon muuta ohjelmaa ja olen yrittänyt urakoida keskeneräisiä töitä, jotta pääsee taas aloittelemaan uusia juttuja.

Taisin aloittaa Coda-neulepuseroa toukokuun lopussa. Alku menikin aika rivakasti ja kahdessa viikossa (työn ohella siis) olin jo hihoja vaille valmiina. Sitten neulominen tyssäsi. Sain kuitenkin neuleen valmiiksi muutamaa päivää ennen loman loppumista ja kuvatkin saatiin otettua pari viikkoa sitten.

Coda löytyy Wool people 7 :sta. Lankana käytin Kerästä ostamaani Seta Tweedia. Lanka on ihana sekoitus puuvillaa ja silkkiä. Päällä mukavan viileä, mutta kuitenkin lämmittävä. Puikkoina oli 4mm pyöröt ja hihoissa 3,5mm pyöröt. Ai, että tykkään tästä neuleesta! :)
7 kommenttia:

 1. Upea paita! Sopii sulle ihan täydellisesti. :)

  VastaaPoista
 2. Hei! Aivan upea neule! Voikohan se ohjeen helposti muuttaa sellaiseksi, että etu- ja takakappale on samanlaiset? Palmikko takana on kaunis, mutta vahän pelottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin, että muokkaaminen ei ole ongelma, mutta toi takapalmikko on oikeesti tosi helppo tehdä. Minustakin se näytti ensin haastavalta ja mietin, että mitenkähän se onnistuu, mutta kun lähti vaan tekemään niin ei se ollutkaan vaikeeta :)

   Poista
 3. Voi vitsi miten ihana neule! Kyl toi selän palmikko on vaan niin upeen näkönen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tuo selän palmikko olikin yksi syy, miksi lähdin paitaa tekemään :)

   Poista
 4. Kiitti, ei muuta kuin tekemään, neule on aivan upea, ja valitsemasi väri on kaunis, ihan minunkin värini!

  VastaaPoista