sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Messut!

Taas se aika vuodesta kun suuntasin kohti Suomen kädentaidot -messuja Tampereen messukeskukseen. Perinteeksi on muodostunut, että messuille varustaudutaan omin eväin ja paikan päällä nautitaan ne kahvin kera. Tietty jos haluaisi olla vielä omavaraisempi ja säästyä kahvin jonotukselta, niin ottais omat kahvit termariin mukaan.

Tänä vuonna kävin messuilla Elinan ja Sarin kanssa. Elinan kanssa tehtiin vielä täsmäisku uudelleen sunnuntaiaamuna, sillä osa ostoksista jäi sen varran kaivertamaan mieltä, että piti palata. Tietty piti myös käyttää yksi ylimääräiseksi jäänyt ilmainen messulippu. Lankaa tuli ostettua tutusta Kerästä sekä uusina tuttavuuksina Snurre ja Tukuwool. Snurren Lamana cusi hyppäsi jo puikoille heti eilen. Lanka sopi niin täydellisesti mun talvitakkiin, että pipohan siitä on tehtävä. Kerästä lähti pari vyyhtiä Eden cottagea mukaan ja Tukuwoolista 6 vyyhtiä Suomen lampaan -villaa. Kuvassa lähinnä lankaostokset. Tämän lisäksi tuli myös vähän ostettua jouluaskartelujuttuja.


4 kommenttia:

 1. Hyvä, ettei vapaalippu mennyt haaskuun. Ja lankojakin kertyi lisää puolisosi iloksi, ettei lankavarasto vaan kotoa pääse ehtymään. ;) Ehkä minäkin jo ensi vuonna saisin aikaiseksi lähteä messuilemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuoa Jaakko kovin pahoillaan ollut lankamäärän kasvusta :) Kuulemma sukat pitäs neuloo.

   Poista
 2. Tulikohan ihan identtisen väriset Eden Cottaget ostettua? :D

  VastaaPoista