tiistai 3. maaliskuuta 2015

Orkney

Vihdoinkin on jotain näytettävää! Eihän tämän tekemiseen mennyt kuin 2,5 vuotta. Nimittäin Orkney Rowanin syyslehdestä vuodelta 2012. Tämä oli myös muistaakseni jossain Suuri Käsityö -lehden numerossakin tarjolla muutama vuosi sitten ja olen näitä muutamasta blogistakin bongannut.

Kaiken kaikkiaan tätä oli ihan kiva tehdä ja olisi tämä ollut jo paljon aikaisemminkin valmis, mutta hihojen loppumetreillä tuli kyllästyminen ja tämä oli kassin pohjalla varmaan 1,5 vuotta ennenkuin into palasi. Joululomalla tein hihat loppuun ja päättelyssä meni myös tovi sekä yhdistämisessä. En uskaltanut silloin aloittaa tätä yhtenä kappaleena, sillä pelkäsin että jossain vaiheessa tulee se kyllästyminen ja sitten takki ainakin jäisi kesken. Napit tästä vielä puuttuu, vaikka ne on kyllä olemassa, mutta olen onnistunut säilömään ne nyt niin hyvään paikkaan, että en ole vielä löytänyt. Onneksi tätä voi käyttää ilman niitäkin :)

Kuvat napattiin viime viikolla Kylemore Abbeyssa Irlannissa, kun oltiin siellä miehen kanssa lomamatkalla ja tapaamassa ystävää.
4 kommenttia:

 1. Siis ihan mieletön paita, ihan sanattomaks vetää, että kuinka upea se on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Oli kyllä aika isotöinen, mutta kannatti tehä. Lopputulokseen olen kovinkin tyytyväinen :)

   Poista
 2. No huh huh! Aivan tajuttoman hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Olihan tuo aika projekti näin ensimmäiseksi kirjoneuleeksi ikinä :)

   Poista