perjantai 19. huhtikuuta 2013

Kaksi sukkaa kerralla

Olen jo pitkään halunnut opetella neulomaan kaksi sukkaa kerralla. Välillä tuntuu, että sen toisen sukan aloittaminen on niin kovin työlästä, kun yksi on jo valmis. Ostin taannoin kirjan, jossa tämä tekniikka opastetaan ihan suomeksi ja kirja on myös pullollaan malleja. Kuinkas sitten kävikään? Alotin kyllä joo, kolmekin kertaa, mutta ei se vaan sujunut. Vika on varmaankin neulojassa. Silloin aattelin, että tulispa Kerään sellanen kurssi, jossa tämä asia opetettaisiin. Ja niinhän se tuli! :)

Olin siis kaksi sukkaa kerralla -kurssilla tämän viikon maanantaina. Sielläpä olikin oikein hauskaa :) Ja sukkaakin tuli neulottua :) Selvisin kantapään levennykseen asti ja nyt olen sitten tehnyt sitä loppuun kotona, sen minkä olen ehtinyt. Vielä ei tosin ole valmista, mutta ehkä jo huomenna. Kiitokset vaan Jonnalle ja Elinalle hyvästä opetuksesta. Saatiin illan aikana myös pientä esimakua uusista japanilaisista langoista, että ehkä täytyy niitäkin käydä muutama kerä vielä ostamassa. Ne langat, joiden nimeä-ei-pidä-mainita, voidaankin jättää sitten kaupan hyllylle ;)

Tässä vähän alkua, siitä se sitten lähti :) Lankana Lang yarns Touring ja puikot 4mm. Kaikki muut kuvat paitsi tämä ensimmäinen on Jonnan ottamia, joten kiitos kuvien ottamisesta.

 Kaikki neuloo!

Kattokaa nyt noita keriä tuolla hyllyssä! Ja mitkä värit. Ihan salaa sivusilmällä vilkuilin hyllylle neulomisen lomassa. Ehkä jotain pientä tarttuikin mukaan (vaikkei ois pitäny) :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti