torstai 9. toukokuuta 2013

Valmista ja lähes valmista

Kahdet sukat kerralla - sukat (olipas erikoisesti sanottu) on valmiit. Tai on ne jo tovin olleet, mutta en vaan ole ehtinyt ottamaan kuvia. Nyt pitäs vaan saada uudet sukat puikoille, kun vaan ehtis.



Lankana Lang Merino ja puikot 4mm pyöröt. Lanka oli kyllä oikein miellyttävää neuloa. Ostin langan kurssilta, kun mukana tuomani oli liian ohutta.

Viime viikon lauantaina olin hetken aikaa Kerän neuletapaamisessa. En tosin ehtinyt olla kuin tunnin verran kun miehen treeni salilla ei kestänytkään sen pidempään ja oltiin sovittu että mennään sen jälkeen syömään. Ehdin kuitenkin muutaman rivin neuloa villatakkia, jonka löysin keskeneräisten kassissa. Kyllä, mulla on kassillinen keskeneräisiä. Sellanen Marimekon mini-matkuri :) Muistelin että taisin aloittaa tämän villatakin jo viime keväänä...ehkä? Luulisen että olen kyllästynyt tylsään sileään neuleeseen ja se on jäänyt vaan kesken. Nyt sain kuitenkin uuden innon kun huomasin, että eihän siitä puutu enää juuri muuta kuin hieman pituutta ja hihat :) Aion kokeilla tehdät hihat yhtäaikaa kerralla, katotaan mitä tulee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti